The European Meetings of People experiencing Poverty (PeP)

întâlnirea European Meetings of People experiencing Poverty (PeP) la Bruxelles

Începând cu 22 Septembrie 2014 la Bruxelles se va desfășura întâlnirea European Meetings of People experiencing Poverty (PeP), eveniment susținut de EAPN și Comisia Europeană. Scopul principal constă în aducerea împreună a persoanelor care experimentază sărăcia cu politicieni și liderii EU, pentru a influența în mod direct îmbunătățirea și consolidarea ultilizării fondurilor structurale în lupta împotriva sărăciei și facilitarea incluziunii sociale. Până în 24 Septembrie, participanți din 30 de țări europene, inclusiv România, își vor împărtăși experiența în confruntarea lor cu problematica sărăciei.

RENASIS România (Rețeaua Națională Anti-Sărăcie și Incluziune Socială), în calitate de membră EAPN România va fi reprezentată la Bruselles de către coordonatorul PEP România Loredana Giulea (World Vision România), împreună cu două persoane care experimentează sărăcia.

În cadrul întrunirii, delegațiile naționale vor face schimb de bune practici și vor prezenta rezultatele studiilor de caz tematice, a felului în care fondurile structurale sunt utilizate pentru a aborda incluziunea socială, sugerând metodologi sau tipuri de proiecte care ar putea impacta pozitiv nevoile persoanelor care trăiesc în sărăcie.

Mai multe detalii găsiţi in comunicat de presa.

Pentru mai multe detalii, consultati site-ul www.eapn.eu

Share:

Mai multe noutati

EMIN

European Minimum Income Network Project

Scrie-ne!

Scopul nostru este sa ajutam.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter