PACT – Comunicare INTERVENTIE

RENASIS susține demersurile de eficientizare a serviciilor sociale prin dezvoltarea si realizarea unui model de interventie flexibil si adaptat - proiect PACT

Una dintre misiunile principale ale RENASIS este aceea de a acționa pentru îmbunătățirea sistemului de asistență si protecție socială. In calitate de partener al proiectului PACT: ProActive Case-based targeted for social inclusion, RENASIS susține demersurile de eficientizare a serviciilor sociale prin dezvoltarea si realizarea unui model de interventie flexibil si adaptat.

Acum puteți afla mai multe despre noul model de intervenție propus in contextul proiectului PACT care vizează o intervenție promoțională, calificată și apreciativă. Acest nou model vizează atingerea următoarelor obiective:

-o mai bună înțelegere a situației oamenilor (abordare multidimensională)

– gasirea de elemente pozitive care ajută la depășirea situației și la valorificarea a ceea ce funcționează bine (abordare apreciativă)

-transferarea puterii către utilizator, astfel încât acesta să fie capabil să-și elaboreze propriul itinerar (întoarcerea diagnosticării și împuternicirea/capacitarea).

Download pdf

Share:

Mai multe noutati

EMIN

European Minimum Income Network Project

Scrie-ne!

Scopul nostru este sa ajutam.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter