PACT – Comunicare COOPERARE PUBLIC-PRIVAT

PACT: ProActive Case-based targeted for social inclusion in care reteaua nationala este partener.

RENASIS susține și promovează proiectul PACT: ProActive Case-based targeted for social inclusion in care reteaua nationala este partener.

In contexul proiectului PACT va invităm să parcurgeti documentul de mai jos pentru a afla mai multe despre rolul si importanta parteneriatului public-privat in acordarea de servicii sociale, imbunatatirea si eficientizarea sistemului asistentei si protectiei sociale.

Proiectul european “Pact”: ProActive Case-based targeted for social inclusion reprezinta o inițiativă de inovare în domeniul serviciilor sociale, cu scopul de a testa un nou model de ingrijire pentru persoanele cu risc de excluziune socială în regiunea Castilla y Leon (Spania), bazat pe două strategii interconectate: parteneriatul public-privat și investitiile sociale. Acest model inovativ este testat la nivelul unui eșantion de beneficiari de venit minim garantat.

Metodologia de lucru a proiectului PACT este dezvoltată prin intermediul diferitelor echipe de lucru (echipa de lucru locală, echipele de sprijin, echipele pilot), fiecare cu o misiune diferită și specifică de realizat. Acest tip de muncă de către echipe este utilă pentru a promova sinergiile generate de colaborarea dintre sectorul public și cel de-al treilea, unul dintre pilonii principali ai proiectului.

Proiectul este condus de Gerencia de Servicios Sociales (www.serviciossociales.jcyl.es) reprezentand Administratia Publica (apartinand Ministerului Familiei și Egalității de Șanse a Guvernului in Castilla y León, Spania), responsabila pentru design-ul, planificarea si managementul tuturor serviciilor sociale din regiune. Ceilalti parteneri ai proiectului sunt municipalitatile din Valladolid, Leon si Salamanca, Consiliul Provincial din Valladolid, Universitatea din Valladolid, precum si EAPN Castilla si Leon.

Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin Programul pentru Ocuparea forței de muncă și Inovarea socială al Comisiei Europene, “EASI” (2014-2020).

Mai multe informatii despre proiect puteti afla la:
http://www.pact-project.eu/en/
https://www.facebook.com/PACTproject.eu/

Download pdf

Share:

Mai multe noutati

EMIN

European Minimum Income Network Project

Scrie-ne!

Scopul nostru este sa ajutam.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter