FILMUL “A BEATING HEART FOR A BETTER EUROPE”

EU Semester Alliance, a lansat filmul ”A Beating Heart for a Better Europe.”

În data de 2 februarie EU Semester Alliance, a lansat filmul ”A Beating Heart for a Better Europe.” Acest film evidențiază activitățile principale ale Alianței, beneficiile și lecțiile primite, mai ales prin înglobarea perspectivelor stakeholderilor de la nivel național și internațional.

EU Semester Allianceeste o coaliție care aduce împreună 16 organizații importante ale societății civile și sindicatelor, ce reprezintă sute de organizații membre la nivel european, național și local din Uniunea Europeană.

‘Semester Alliance’ susține progresul spre Strategia 2020, prin consolidarea dialogului social și implicarea societății civile la nivel național și European. Alianța a primit suport financiar de la Comisia Europeană pe o perioadă de un an, sub egida European Union Programme for Employment and Social Innovation ‘Easi’ (2014-2020).

>>> URMĂREȘTE VIDEO

De asemenea, EAPN a lansat manualul ”Handbook on how to use Structural Funds for social inclusion”, elaborat de EAPN( The European Anti-Poverty Network). Manualul marchează principiile fundamentale pentru evaluarea corectă a proiectelor care folosesc Fondurile Structurale pentru incluziunea socială și exemple de proiecte întreprinse de ONG-uri înființate din Fonduri Structurale.

Acest manual își propune să ajute ONG-urile să înțeleagă noile oportunități oferite de Fondurile Structurale din perioada 2014-2020, pentru a promova mai bine incluziunea/reducerea sărăciei și pentru a oferi instrumentele necesare ONG-urilor pentru elaborarea unui proiect care poate să se muleze pe noile cerințe de accesare a acestor fonduri.

Share:

Mai multe noutati

EMIN

European Minimum Income Network Project

Scrie-ne!

Scopul nostru este sa ajutam.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter